Mainos
Mainos

Ranska: Kukaan ei todennäköisesti selvinnyt lentoturmasta – musta laatikko löydetty

On erittäin epätodennäköistä, että kukaan matkustajista olisi selvinnyt eilisestä lentoturmasta, arvelevat Ranskan viranomaiset.

Ranskan televisiossa puhuneen liikenneministeri Frederic Cuvillierin mukaan pudonneen koneen hylyn kunnosta päätellen henkiin jääneitä ei löydy.  

Televisiossa myös puhunut Ranskan presidentti Francois Hollanden mukaan Ranskan armeija on löytänyt pudonneen koneen mustan laatikon. Laatikko toimitetaan Gaon kaupunkiin.  

Ranskan viranomaisten mukaan todennäköisin syy koneen putoamiseen ovat sääolosuhteet. Cuvillierin mukaan Ranska on alusta asti pitänyt selvänä, ettei konetta ammuttu alas maasta käsin. Uutistoimisto AFP:n mukaan on esitetty arvailuja, joiden mukaan Malin pohjoisosien kapinalliset olisivat ampuneet koneen alas.  

Air Algerien pudonneessa lentokoneessa oli 116 ihmistä, joista 51 oli Ranskan kansalaisia. Kone oli matkalla Burkina Fason pääkaupungista Ouagadougousta Algerian pääkaupunkiin Algeriin, kun se syöksyi maahan Malissa Gossin alueella.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme