Mainos
Mainos

Ranskalaisdiplomaatti: Rugova serbien vanki

Kosovon maltillinen albaanijohtaja Ibrahim Rugova on serbien vanki Pristinassa, arvioi Ranskan Makedonian-suurlähettiläs Jacques Huntzinger. Huntzinger tapasi tänään Rugovan avustajan Adnan Merovcin Skopjessa.
-Minusta hän (Rugova) on täysin serbien vanki, Huntzinger sanoi. Samaa vakuutti myös Merovci, joka oli asunut Rugovan talossa Pristinassa vielä Naton ilmaiskujen alettua kuukausi sitten. Hänen mukaansa Rugovan taloa vartioidaan edelleen ja hänen tapaamisensa Jugoslavian ja Serbian presidenttien kanssa olivat vain serbien järjestämiä "propagandatemppuja".

-Mitään varsinaisia keskusteluja ei käyty, Merovci sanoi makedonialaisen lehden haastattelussa. Lehdestä ei paljastunut, miten Merovci onnistui pakenemaan Kosovosta. Jugoslavian ulkoministeriön edustaja puolestaan toisti keskiviikkona Rugovan olevan "ei vain vapaa mies, vaan hyvin kiireinen mies, joka käy vakavia neuvotteluja".
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme