Mainos
Mainos

Ranskalaislääkärit: Arafatilla ei leukemiaa

Palestiinalaisten presidentin tilan kerrotaan parantuneen nopeasti hänen päästyään hoitoon ranskalaiseen sairaalaan. Hänen hoitonsa arvioidaan kuitenkin jatkuvan vielä viikkoja.

Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat ei sairasta leukemiaa, kertoi palestiinalaisten Ranskan-lähettiläs Leila Shalid tiistaina. Hän kertoi Arafatia hoitavan sairaalan suostumuksella tuloksia lääkäreiden tähän saakka tekemistä kokeista.

Palestiinalaislähteet kertoivat jo aiemmin Arafatin toipuvan hyvää vauhtia ja jaksavan muun muassa seurata Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Tästä huolimatta Arafatin uskotaan jäävän sairaalahoitoon jopa useiksi viikoiksi sen jälkeen, kun häntä vaivaava sairaus on diagnosoitu.

Israelin johto on luvannut päästää Arafatin palamaan Länsirannan päämajaansa, jossa hän oli ennen sairastumistaan oleskellut piiritettynä jo lähes kolme vuotta.

(MTV3-AFP-Reuters-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme