Mainos
Mainos

Näin nuori myyjä pelasti panttivankidraamassa asiakkaita - ylistetään sankariksi

Nuorta muslimimiestä Lassana Bathilyä on ylistetty sankariksi ranskalaisissa sanomalehdissä ja sosiaalisessa mediassa hänen toimistaan panttivankitilanteessa pariisilaisessa supermarketissa perjantaina. 

Kosher-ruokakaupassa työskentelevä mies ohjasi ryhmän panttivankeja piiloon alakerran kylmiöön. Bathily sammutti kylmiön ja sen valot sekä käski kaikkien pysyä rauhallisina, mies kertoi ranskalaiselle televisiokanava BFMTV:lle. 

Panttivankeja ottanut asemies Amedy Coulibaly oli käskenyt kaikkien tulla alakerrasta yläkertaan. Bathily oli itse lähtenyt kylmiöstä tavarahissillä ylös ja juossut ulos kaupasta poliisien luokse. Hän oli pystynyt kertomaan kylmiön sijainnin ja siellä olevista ihmistä. 

Poliisin rynnäkön jälkeen kylmiössä olleet henkilöt pääsivät turvallisesti kaupasta ulos. Lassana Bathilyä on ylistetty muun muassa Facebookissa.

- Minulla ei ole sanoja kuvata ylpeyttäni sinua kohtaan. Laitoit oman hengen vaaraan pelastaaksesi muita, kuului eräs kommentti. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme