Mainos
Mainos

Ranskalaispoliisi heräsi koomasta

Saksalaisten jalkapallohuligaanien pahoinpitelemä ranskalainen poliisi Daniel Nivel on herännyt kuusi viikkoa kestäneestä koomasta.

Nivel vaipui koomaan päähän saamiensa iskujen seurauksena 21. kesäkuuta. Nyt hän on kuitenkin toipunut niin, ettei hän tarvitse hengityskoneen apua ja hän pystyy jo istumaan tuolissa useita tunteja päivässä, Lillen keskussairaalan tiedottaja kertoi.

Tapaus sai runsaasti julkisuutta Ranskan MM-turnauksen aikana. Monet saksalaiset olivat tapauksesta niin häpeissään, että vaativat jopa Saksan joukkueen vetäytymistä kisoista, ja Saksan joukkueen johto harkitsikin asiaa.

Poliisi on pidättänyt Nivelin pahoinpitelyn takia neljä saksalaista nuorukaista. Heitä syytetään pahoinpitelystä ja tapon yrityksestä. Pahoinpidelty poliisi David Nivel on 43-vuotias kahden lapsen isä. Päähän saamiensa vammojen seurauksena hänen on edelleen hyvin vaikea puhua ja ymmärtää puhetta. Lisäksi hänen kehonsa oikean puolen lihakset ovat heikentyneet. Nivel siirretään lähiviikkoina sairaalasta kuntoutushoitoon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme