Mainos
Mainos

Ranskan äärioikeistolaiset julkistivat puolueohjelmansa

Ranskan äärioikeistolainen Kansallinen rintama julkisti tänään ohjelmansa, jonka avulla se toivoo saavansa parlamenttipaikkoja ensi kevään vaaleissa. Ohjelma sisältää perustuslain muutosehdotuksen, joka painottaa ranskalaisten suosimista.

Kansallisella rintamalla ei nyt ole kansanedustajan paikkoja, mutta se on voittanut monet kunnallisvaalit viime aikoina. Puolueen johtaja Jean-Marie Le Pen valittiin jatkamaan puolueen johdossa.

Puolueen ohjelmaan kuuluvat myös kuolemanrangaistuksen palauttaminen, Ranskan kansalaisuuden saamisen tiukentaminen ja veron säätäminen niille yrityksille, jotka palkkaavat ulkomaalaisia työntekijöitä.

Lisäksi puolue haluaisi veron, jota maksettaisiin tuontitavaroista. Vanhempien palkalla puolue haluaisi tukea perheitä. Palkkaa saisivat perheet, joiden vanhemmista ainakin toinen on ranskalainen. Puolue haluaa myös kumota vapaamielisen aborttilain ja antaa ääniä vaaleihin perheelle yhtä monta kuin sillä on lapsia.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme