Mainos
Mainos

Ranskan ampujan tyttöystävää etsitään yhä – Turkki: Meni Syyriaan jo torstaina

Ranskan kosher-kaupan panttivankidraamassa kuolleen ampujan kuumeisesti etsitty tyttöystävä on Syyriassa, vahvistaa Turkki.

Ranskan poliisi on etsinyt naista, koska epäilee naista osalliseksi aiemmin torstaina 8. tammikuuta tehtyyn poliisisurmaan Pariisissa. 

Turkin ulkoministerin Mevlut Cavusoglu kommentoi Turkin kansalliselle uutistoimisto Anatolialle, että nainen ylitti Turkin ja Syyrian välisen rajan 8. tammikuuta. Aikaisemmin on jo epäilty, että nainen on lähtenyt Syyriaan.

Epäilty tyttöystävä, Hayat Boumeddiene, saapui ulkoministerin mukaan Turkin Istanbuliin 2. tammikuuta Madridista saapuneella lennolla. 

Turkin ulkoministerin mukaan maan viranomaiset ilmoittivat naisen liikkeistä ranskalaiskollegoilleen heti, kun epäilty oli tunnistettu. Ranskan poliisi on kuvaillut etsittyä 26-vuotiasta naista aseistautuneeksi ja vaaralliseksi.  

Poliisurman pääepäilty oli Amedy Coulibaly. Charlie Hebdo -satiirilehteen iskun tehneisiin veljeksiin liitetty mies otti panttivankeja pariisilaisessa ruokakaupassa perjantaina ja kuoli poliisin rynnäkössä. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme