Mainos
Mainos

Ranskassa etsitään kiivaasti eläkekotiin hyökännyttä miestä – mikään ei viittaa terroritekoon

Ranskassa poliisi jahtaa edelleen lähetyssaarnaajien eläkekotiin hyökännyttä miestä. Hyökkääjää ei ole löydetty suurista etsinnöistä huolimatta. 

Eläkekodissa työskennellyt 54-vuotias nainen sai surmansa, kun aseistautunut ja naamioitunut mies hyökkäsi eilen lähetyssaarnaajien eläkekotiin maan eteläosassa, kertovat viranomaiset. Veitsellä ja katkaistulla haulikolla varustautunut mies sitoi naisen ja surmasi tämän. Eläkekodin hoitaja onnistui tekemään hälytyksen.  

Montferrier-sur-Lezin kylässä lähellä Montpellierin kaupunkia sijaitsevassa asuntolassa on kerrottu asuvan arviolta 70 miestä ja naista, jotka ovat toimineet lähetyssaarnaajina Afrikassa. 

Paikallisviranomaisten mukaan hyökkääjän henkilöllisyys ei ole tiedossa eikä tämän motiivista ole selvyyttä. Viranomaisten mukaan mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että kyse olisi terroriteosta.  

– Paikalla on paljon turvajoukkoja, palomiehiä ja ambulansseja, kylän pormestari Michel Fraysse sanoi aiemmin AFP:lle. 

Paikan päälle ovat saapuneet myös poliisin erikoisjoukot, kertovat Guardian ja BBC.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme