Mainos
Mainos

Ranskassa samankaltainen tapaus Oulun tragedian kanssa

Ranskassa on sattunut vuonna 2007 tapaus, joka muistuttaa monilta osin Oulun tragediaa.

Kyseisen vuoden lokakuussa ranskalaisnaisen asunnon kellarista löydettiin hajun perusteella viiden vastasyntyneen vauvan ruumiit. Kuudes kuollut vauva löydettiin vielä myöhemmin.

Lasten äiti Celine Lesage tunnusti vuonna 2010 oikeudessa surmanneensa vauvat. Hän ei osannut tarjota selitystä teolleen.

Vauvat olivat syntyneet vuosien 2000–2007 välillä. Lesage oli saanut vauvoista viisi edellisen poikaystävänsä, Pascal Catherinen kanssa. Lesage kertoi synnyttäneensä ensimmäiset viisi vauvaa yksin kotona.

Poikaystävä oli kuitenkin syyttäjien mukaan ollut raskauksista tietoinen. Myös poikaystävää aiottiin syyttää osallisuudesta asiaan ja ruumiiden piilottamisesta. Poikaystävä oli kuitenkin vedonnut oikeudessa onnistuneesti siihen, että oli kuvitellut vauvojen syntyneen kuolleena tai kuolleen heti syntymän jälkeen.

Kun Lesage ja Catherine olivat eronneet vuonna 2006, Lesage oli kantanut vauvojen ruumiit asuntoon, jonka hän jakoi uuden miesystävänsä Luc Margueritten kanssa.

Margueritte oli kuudennen surmatun vauvan isä. Hän oli myös henkilö, joka löysi vauvojen ruumiit kellarista muoviin käärittynä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme