Mainos
Mainos

Ranskassa tuhoisa junapalo

Saksalainen matkustajajuna syttyi tuleen Ranskassa matkalla Pariisista Wieniin.

Kaksitoista ihmistä on kuollut ja kymmenkunta loukkaantunut yöllä junapalossa Ranskassa. Saksalainen matkustajajuna oli matkalla Pariisista Wieniin, kun yhdessä sen vaunuista syttyi tulipalo lähellä Nancyn asemaa itäisessä Ranskassa. Palon syytä ei vielä tiedetä.

Suurin osa kuolonuhreista menehtyi savumyrkytykseen. Alustavien tietojen mukaan kaikki kuolleet olivat ulkomaalaisia, mutta heidän kansallisuutensa ei ollut vielä tiedossa.

Loukkaantuneita oli pelastustyöntekijöiden mukaan yhdeksän. He olivat saaneet palovammoja ja hengittäneet savua, mutta heillä ei ole tiettävästi hengenvaaraa.

Yhdessä junan vaunuista syttyi tulipalo vähän ennen junan saapumista Nancyyn. Tulessa ollut vaunu irrotettiin muusta junasta, ja se pysäytettiin Nancyn aseman lähistölle, missä pelastusmiehistö ja palokunta ryhtyivät tyhjentämään sitä. Junassa oli arviolta 150 matkustajaa.

(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme