Mainos
Mainos

Rantaleikeillä traaginen loppu: 9-vuotias hautautui hiekkaan ja kuoli

Yhdysvalloissa Oregonissa 9-vuotias tyttö sai surmansa hiekkaleikkien seurauksena. Tyttö oli kaivanut sisarusten kanssa rantahiekkaan kuopan, joka oli romahtanut ja haudannut tytön hiekan alle. Tapauksesta uutisoi CNN.

Turma sattui Lincolnin kaupungissa sijaitsevalla rannalla perjantaina. Tyttö oli ollut rannalla perheensä ja ystäviensä kanssa.

– Hän oli kaivanut sisarustensa kanssa isoa kuoppaa hiekkaan, Lincolnin poliisia edustava Brian Eskridge kertoi CNN:lle.

– Hän istui kuopassa ja se romahti. Tietääksemme hän oli hiekan alla noin viisi minuuttia.

Muut rannalla olijat olivat yrittäneet epätoivoisesti kaivaa tyttöä hiekasta pois, mutta hiekka oli vain valunut takaisin kuoppaan.

Lasten rannalle kaivama kuoppa oli niin iso, että aikuinen ihminen olisi mahtunut sinne kyyryssä.

– Ei ole tavatonta, että lapset kaivavat kuoppia ja rakentavat hiekkalinnoja, mutta monet eivät ymmärrä, että hiekka voi romahtaa, Eskridge totesi.

– Eivätkä ihmiset tajua, kuinka vaikeaa henkilöitä on saada sieltä pois.

Pelastushenkilökunta ja poliisi saivat tytön pois hiekan alta, mutta tyttö oli ollut tajuton eikä hengittänyt. Häntä yritettiin elvyttää paikan päällä. Tyttö kuljetettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme