Mainos
Mainos

Raportti paljastaa: Eläintarhassa tiikerin hyökkäykseen kuollut eläinhoitaja ehti hälyttää apua

Yhdysvalloissa floridalaisen eläintarhan eläinhoitaja ehti hälyttää radiopuhelimella apua ennen kuin tarhan tiikerit tappoivat naisen, kertoo yhdysvaltalainen NBC News-sivusto.

Tiikereihin erikoistunut 38-vuotias nainen kuoli huhtikuussa, kun tiikerit hyökkäsivät tämän kimppuun. Ruumiinavauksessa selvisi, että nainen kuoli muun muassa selkärangan ja niskan vammoihin. Perjantaina julkistetun raportin mukaan nainen ehti pyytää radiopuhelimella apua, mutta kukaan ei ehtinyt vastata avunpyyntöön.

Naisen tappoi 12-vuotias malesiantiikeri Hati ja tapaus on lueteltu raportissa puhtaaksi onnettomuudeksi. Eläintenhoitaja oli mennyt sisälle tiikerien aitaukseen niin sanottuun yötaloon, jossa ei ole myöskään videokameroita. kollegat syöksyivät auttamaan, kun kuulivat naisen huudot, mutta kun he pääsivät paikalle, oli tiikeri seissyt verisen ruumiin päällä.

Raportti paljastaa nyt NBC Newsin mukaan, että West Palm Beachin poliisin ja Palm Beachin kunnan pelastustoimi pääsi paikalle vasta 17 minuuttia hätäsoitosta. Pelastajat joutuivat odottamaan nukutusaineen tehoamista tiikeriin. Eläintenhoitaja kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Eläintarhaa on tapauksen jälkeen kritisoitu siitä, että se käytti eläimeen nukutusainetta ampumisen sijaan. Eläintarha on kertonut kuolleen eläinhoitajan rikkoneen ohjeita, joiden mukaan tiikerien yötaloon ei tulisi mennä. Eläintenhoitaja oli työskennellyt eläintarhassa kolme vuotta. 

Tapauksen jälkeen aloitettiin useita viranomaistutkimuksia onnettomuuden syistä. Ne eivät ole vielä valmistuneet.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme