Mainos
Mainos

Raskaana olleen opettajan katoamisessa karmea käänne – tunteikkaasti mediassa esiintynyttä poikaystävää epäillään murhasta

Yhdeksän päivää sitten kadonnut amerikkalaisopettaja on löydetty kuolleena. Tapausta tutkitaan murhana ja epäiltynä on naisen poikaystävä.

Asiasta kertoo muun muassa NBC.

Karmiva yksityiskohta on se, että murhaepäilty piti yhdessä uhrin vanhempien kanssa alkuviikolla lehdistötilaisuuden, jossa hän toivoi tyttöystävänsä löytyvän mahdollisimman pian.

Uhri oli neljännellä kuulla raskaana. Opettajanaisen vanhemmat huolestuivat, kun hän ei ilmestynyt työpaikalleen koulun lukuvuoden ensimmäisenä päivänä.

Epäilyt poikaystävää kohtaan heräsivät nopeasti, sillä uhri ehti lähettää tekstiviestin, jossa hän kertoi poikaystävänsä vieneen hänet syrjäiselle pellolle.

– En tiedä, miksi olemme täällä, mutta hän vei minut tähän paikkaan keskellä ei mitään, nainen kirjoitti ystävälleen hieman ennen kuolemaansa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme