Mainos
Mainos

Rasvaisia kommentteja rinnoista ja vonkaamista – tässä nainen, joka joutui Trumpin törkyryöpyn kohteeksi

Yhdysvaltojen vaalikampanjaa myllertää tällä hetkellä ääninauha, jossa republikaaniehdokas Donald Trump käyttää poikkeuksellisen törkeää ja halventavaa kieltä naisista. Trump esittää kommenttinsa yhdeksän kuukautta omien häidensä jälkeen, vaimonsa ollessa kolmannella kuulla raskaana.

Hän sanoo mm. voivansa kouria naisia haaroista vain siksi että on kuuluisa. Hän myös kuvailee epäonnistunutta iskuyritystään naimisissa olevaan naiseen vain muutamaa kuukautta sen jälkeen kun on mennyt nykyisen vaimonsa kanssa naimisiin. Nainen josta Trump puhuu on amerikkalainen talk show -julkkis Nancy O'Dell.

– Yritin häntä ja epäonnistuin, myönnän. Yritin päästä panemaan häntä. Hän oli naimisissa. Yritin ihan sikana, mutta en saanut. Hän oli naimisissa, Donald Trump tilittää nauhalla kirosanojen ryydittämänä.

Kommentti yhdistyy erityisesti yhteen naiseen, jota Trump on yrittänyt iskeä vuonna 2005. Nauhalla mainittu Nancy-niminen nainen on Access Hollywood-ohjelman sekä uutiskanava CNN:n mukaan juontaja Nancy O´Dell.

– Yhtäkkiä näin hänet, ja sillä oli uudet isot tekotissit ja kaikki. Hän oli täysin muuttanut tyylinsä, Trump kuvailee.

Trump kuvailee samassa tilanteessa voivansa suudella naisia varoittamatta tai tehdä heille oikeastaan mitä vain, koska hän on kuuluisa.

– Kun olet tähti, ne antavat sinun tehdä niin. Saat tehdä mitä vain. Voit kouria niitä *****:sta. Voi tehdä ihan mitä vaan, Trump kerskailee nauhalla.

Nauhoitus on aiheuttanut Yhdysvalloissa kohun, jolla voi olla kauaskantoisia poliittisia seurauksia.

Vain kuukausia häistä – oma vaimo raskaana

Uutiskanava CNN on jo yrittänyt saada kommenttien kohteelta Nancy O'Delliltä kommentteja, mutta toistaiseksi tähti ei ole vastannut pyyntöihin mitään.

50-vuotias Nancy O'Dell tunnetaan Yhdysvalloissa parhaillaan Entertainment Tonight -ohjelman ankkurina.

Sitä ennen hän ehti työskennellä vakavammissakin uutisohjelmissa kuten NBC-kanavan Today -ohjelmassa. Hän on myös esiintynyt useissa Hollywoodin gaalatilaisuuksissa ja juontanut mm. Emmy- ja Golden Globe -gaalojen osioita sekä Miss Usa ja Miss Universe -kilpailuja. Missikisojen kautta hän on myös törmännyt Donald Trumpiin.


Donald Trump avioitui slovenialaistaustaisen mallin Melania Knavsin kanssa tammikuussa 2005. 

Trumpin kommenttien aikaan hän kuitenkin toimi Access Hollywood -ohjelman toimittajana ja ankkurina yhdessä miesankkuri Billy Bushin kanssa. Juuri Bushin kanssa Trump keskustelee nyt julkisuuteen vuotaneella nauhalla. Nauha on kuvattu syyskuussa 2005. O´Dell oli tuolloin mennyt kahta kuukautta aiemmin naimisiin.

Donald ja Melania Trump puolestaan avioituivat 22.1.2005 - siis yhdeksää kuukautta aikaisemmin. Heidän poikansa Barron William Trump syntyi 20.3.2006, joten Melania oli nauhoitetun keskustelun ajankohtana raskaana. 

Trump yritti antaa potkut – syynä raskaus

Kahta vuotta myöhemmin Trumpin ja O'Dellin tiet kohtasivat jälleen, kun O'Dell juonsi Miss USA -kisoja. Trump yritti TMZ-viihdeuutissivuston mukaan antaa O'Dellille potkut, koska hän ei pitänyt O'Dellin raskausvatsasta. O'Dell oli tuolloin viidennellä kuulla raskaana. Trumpin esikunta ei ole kiistänyt tietoa, mutta he ovat jättäneet sen kommentoimatta.

Yhdysvalloissa arvuutellaan nyt, oliko erottamisyrityksen syy O'Dellin raskaus, aikaisemmin torjuttu lähentely vai jokin muu.

Erottaminen ei kuitenkaan onnistunut, sillä O'Dellillä oli sopimus NBC-kanavan kanssa.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme