Mainos
Mainos

Ratkeaako 40 vuotta sitten kadonneiden sisarusten tapaus viimein? Yhdelle syyte murhasta

Tuomittua seksuaalirikollista vastaan on nostettu syyte 40 vuotta sitten kadonneiden sisarusten tapauksessa.

10- ja 12-vuotiaat sisarukset Katherine ja Sheila Lyon katosivat maaliskuun 25. päivä vuonna 1975 Marylandissa. Sisarusten oli määrä käydä katsomassa ostoskeskuksessa pääsiäisnäyttelyä ja syödä pizzalounas, mutta tyttöjä ei kuulunut kotiin sovittuun aikaan neljältä.

Tyttöjä ei viranomaisten etsinnästä huolimatta löydetty, eikä yli 2 000 vihjettä vuosikymmenten aikana johtanut läpimurtoon tutkinnassa.

Tänään Yhdysvaltain Bedfordin piirikunnan sheriffi ilmoitti, että yksi henkilö on virallisesti asetettu syytteeseen sisarusten sieppauksesta ja murhasta. Syytteeseen joutui Lloyd Lee Welch Jr., joka nimettiin tapauksen pääepäillyksi yhdessä setänsä kanssa jo vuonna 2014.

Lloyd Lee Welch Jr. istuu pitkää tuomiota seksuaalirikoksista.

Welch, 57, on aiemmin tuomittu muun muassa nuorten tyttöjen hyväksikäytöstä Etelä-Carolinassa, Delawaressa ja Virginiassa. Tällä hetkellä kolmenkymmenen vuoden vankilatuomiota Delawaressa kärsivä Llyod oli ostoskeskuksessa Lyonin sisarusten kanssa samaan aikaan.

Liittovaltion juristi Randy Krantz ilmoitti, että hän yrittää saada Welchille siirron takaisin Virginiaan vastaamaan syytteisiin.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme