Mainos
Mainos

Rattijuoppo sammui autoon, eikä herännyt edes rengasvarkauteen – katso video

Kiinassa autoonsa sammunut mies onnistui nukkumaan onnellisesti, vaikka tämän autosta varastettiin samaan aikaan yksi pyörä ja rekisterikilvet. Tapaus sattui Zhengzhoun kaupungissa.

Autoaan kuljettanut mies tajusi olevansa liian päihtynyt, joten hän oli päättänyt pysäyttää ajokin tienvarteen ja nukkua siellä humalansa pois.

Miehen löysivät autostaan nukkumasta alueella partioimassa olleet vartijat. Autossa oli yhä valot päällä ja miehen kovaääninen kuorsaus kuului kadulle avonaisesta ikkunasta.

Vartijat eivät kuitenkaan saaneet miestä kunnolla tajuihinsa. Lopulta mies saatiin talutettua vartijoiden ajoneuvoon ja sieltä selviämään näiden toimistolle.

Autoonsa simahtanut mies heräsi lopulta neljältä seuraavana päivänä. Hän järkyttyi kuultuaan mitä oli tapahtunut. Mies ei aio kuitenkaan tehdä varkaudesta ilmoitusta poliisille, vaan totesi, että aikoo ottaa tapauksesta opikseen.

(MTV3 - APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme