Mainos
Mainos

Ravintoloitsija tuomittiin kuolemantuottamuksesta – pahoittelukirjeessä mainostetaan uusia jälkiruokia

Ravintoloitsija Mohammed Zaman tuomittiin kuolemantuottamuksesta kuuden vuoden vankeuteen toukokuussa. Vaikeasti pähkinäallergiselle Paul Wilsonille oli tarjoiltu pähkinäjauhetta sisältävää ruokaa Zamanin ravintolassa North Yorkshiressä, Iso-Britanniassa. Wilson menehtyi virheen johdosta.

38-vuotias Wilson oli erityisesti pyytänyt, ettei hänen curry-annokseensa lisättäisi pähkinää. Mies kuoli anafylaktiseen reaktioon vain hetkiä ruoan syömisen jälkeen.  

Nyt ravintoloitsijan poika Emraz Zaman, on lähettänyt tapausta pahoittelevan sähköpostiviestin ravintolan asiakkaille. Asiasta kertoo brittiläinen uutistoimisto ITV. 

– Pahoittelemme  viimeaikaista uutisointia, joka on liittynyt Easingworldin ravintolaamme ja jokseenkin epätyydyttävään päätökseen perustajamme herra Zamanin suhteen. Virheitä on tehty, eikä tämä ole tekosyy, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin, kuten herra Zaman toivoo, viestissä kerrottiin.

Kirje jatkuu erikoisella tavalla: pahoitteluiden jälkeen tekstissä ryhdytään mainostamaan ravintolan uusia jälkiruokia.

– Olemme lanseeraamassa uusia jälkiruokia ja olemmekin palkanneet etevän leipurin Lontoosta suunnittelemaan uudistusta. Perustaja (Mohammed) Khalique Zamanin filosofian mukaan pyrimme tarjoamaan laadukasta intialaista ruokaa korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

– Riemastuttavia makuja ja hienovaraisia aromeja. Jaipur Spice muovaa käsitystäsi intialaisesta ruoasta. Huomaat eron heti kun ruoka saapuu pöytään! sähköpostiviesti jatkuu.

Zamanin ulostulo on saanut ravintolan asiakkaat kimpaantumaan. Muun muassa paikallinen brittipoliitikko Kevin Hollinrake on ottanut kantaa sähköpostiviestiin. Hänen mukaansa sähköpostiviesti loukkasi menehtyneen miehen omaisia.

Emraz Zaman on myöntänyt, että sähköpostiviesti oli asiaton ja hän on osoittanut Wilsonin omaiselle osanottonsa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan tapahtunutta. Tapaus on murtanut sydämemme, hän kertoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme