Mainos
Mainos

Reeva Steenkampin äiti: En välitä, vapautetaanko Pistorius vai ei

Eteläafrikkalaisen paralympiaurheilijan Oscar Pistoriuksen oikeudenkäyntiä tiiviisti seurannut Reeva Steenkampin äiti ei välitä siitä, tuomitaanko Pistorius murhasta 25 vuodeksi vankeuteen vai vapautetaanko hänet murhasyytteistä.

-   Hänen pitää vastata teoistaan oikeuden edessä, mutta minä en ole se henkilö, joka haluaa häntä rankaista. Mitä väliä sillä on minulle, joutuuko hän vankilaan 25 vuodeksi vai pääseekö hän vapauteen. Haluan tyttäreni takaisin, mutta sitä ei tule ikinä tapahtumaan, sanoo June SteenkampMirror- lehdelle.

Reeva Steenkampin 67-vuotias äiti kuvailee lehdessä, kuinka hänellä on lähes pakkomielteinen suhtautuminen Pistoriuksen tarkkailemiseen oikeussalissa.

– Katson Oscaria koko ajan nähdäkseni, miten hän pärjää tai käyttäytyy. Uskoisin, että hän yrittää pitää itsensä jollakin tavoin kasassa. En tiedä, näytteleekö hän, sanoo June Steenkamp.

Pistorius on ollut tänään neljättä päivää peräkkäin oikeuden kuultavana. June Steenkamp kertoo, ettei hän ollut aiemmin tavannut koskaan Pistoriusta kasvokkain.

- Tiedän, että läsnäoloni oikeussalissa hermostuttaa häntä. Hän on vastuussa minulle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme