Mainos
Mainos

Rehellinen taksikuski palautti miljoonaviulun -katso video!

Yhdysvaltain Newarkissa sattunut kohtalokas hajamielisyys on päättynyt onnelliseen loppuun. Grammy-ehdokkuuksiakin haalinut viulisti Philippe Quint unohti Antonio Stradivarin vuonna 1723 valmistaman "Ex-Kaisewetter"-viulunsa taksin takapenkille noustessaan ajoneuvosta New Yorkin Battery Parkissa. Maahanmuuttajataustainen taksikuski Mohamed Khalil löysi korvaamattoman Stradivarius-viulun taksiautostaan seuraavana päivänä. Rehellisellä taksikuskilla ei ollut kuitenkaan aikomusta pitää löytämäänsä, noin neljän miljoonan dollarin arvoista viulua, vaan palautti tämän oitis arvosoittimen käytäjälle. Quint oli jo ehtinyt käynnistää mittavat etsinnät soittimen löytymiseksi.

Kun Khalil palautti Stradivarius-viulun Quintille, tämä purskahti itkuun ja putosi polvilleen taksikuskin edessä.

- Hän sanoi, että jos hän ei olisi löytänyt viulua, se olisi ollut hänen uransa loppu ja hän olisi ehkä tehnyt itsemurhan, Khalil sanoi tiedotusvälineille.

Palkkioksi rehellisyydestään Quint antoi Khalilille 100 dollaria.

Newarkin pormestari Cory Booker ylisti taksikuskia ja sanoi hänen osoittaneen teollaan todellista lähimmäisenrakkautta.

(englanniksi)

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme