Mainos
Mainos

Rehtori pelasti koululaisia koulubussin alta, jäi lopulta itse bussin alle ja menehtyi

Yhdysvalloissa Indiapoliksen Amy Beverlandin peruskoulun rehtori Susan Jordan palveli opinahjoa ja oppilaitaan viimeiseen asti. 

CNN kertoo nettisivuillaan kuinka koulun pitkäaikainen rehtori oli tiistaina saattamassa oppilaitaan koulupäivän päätteeksi koulubussiin, kun vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä yksi busseista oli syöksähtänyt jalkakäytävän reunakiveyksen yli kohti rehtoria ja oppilaita. 

Koulubussin kuljettaja oli kertonut pelastusviranomaisille, ettei tiedä miksi bussi oli heilahtanut liikkeelle ja yli tienreunuksen. Kujettaja kuitenkin kertoi, että rehtori Jordan oli toiminut sankarimaisesti työntämällä useita lapsia pois bussin tieltä. 

Kaksi oppilaista vietiin sairaalahoitoon, mutta heillä ei ollut hengenvaaraa. Sen sijaan Susan Jordan itse menehtyi törmäyksen seuraksena.

Kiitos-video koskettaa

Yli kaksi vuosikymmentä koulun rehtorina työskennellyt Jordan oli erittäin arvostettu henkilö koulun ja koko yhteisön keskuudessa. 

- Susan oli uskomaton kasvattaja. Hänellä oli ainutlaatuinen tapa saada kaikki kanssaihmisensä tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja tärkeiksi, koulun johtokunta kirjoitti lausunnossaan Jordanin menehdyttyä. 

Koulun oppilaat ehtivät välittää kiitoksensa rehtorille jo tämän elinaikana. Viime toukokuussa oppilaat ja koulun henkilökunta olivat tehneet Jordanille kiitosvideon kaikesta hyvästä mitä hän oli tehnyt koulun ja oppilaiden hyväksi.- Jossakin sateenkaaren tuollapuolen unelmat tulevat todella todeksi, videon alussa lukee. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme