Mainos
Mainos

Republikaani Clevelandin puoluekokouksessa MTV:lle: ”Tämä kääntyy vielä painajaismaisen väkivaltaiseksi”

Ohion osavaltiossa tänään alkava republikaanien puoluekokous herättää turvallisuuden kannalta huolta sekä viranomaisissa että kaupunkilaisissa. Vaikka Clevelandiin kokouspaikalle on järjestetty mittavat turvatoimet, kokouspaikalle massoittain kokoontuvat republikaanit eivät kaikki koe olevansa turvassa.

– Minua aidosti pelottaa, että tästä tulee painajaismaista, republikaanien jäsen Mark David Meredith sanoo MTV Uutisille.

Meredith perustaa näkemyksenä viime aikaisiin poliisisurmiin ja Donald Trumpin kampanjatapahtumissa aiemmin puhjenneisiin väkivaltaisuuksiin.

– Vielä tämä ei näytä pahalta, mutta tämä kääntyy vielä. Kokouksen ympärillä tapahtuva väkivalta tulee vielä järkyttämään koko Yhdysvaltoja, Meredith arvioi.

Painavista sanoista huolimatta Meredith sanoo, että hän tarkoittaa jokaista sanaansa, eikä omasta mielestään liioittele. Hänen mielestään pelko on perusteltu, sillä Ohion osavaltiossa on oikeus avoimeen aseenkantoon julkisilla paikoilla. Toisin kuin enemmistöstä esivaaleissa äänestäneistä muista republikaaneista, Meredith ei pidä Trumpista.

– Mielestäni Donald Trump on vaarallinen. Trump on itsessään ääriliike ja kaiken lisäksi väärässä lähes kaikessa. Clevelandin osalta haluan sanoa, että kaupunki ansaitsee parempaa, Meredith sanoo.

Meredith ei pidä myöskään vastapuolen todennäköisestä ehdokkaasta Hillary Clintonista.

– Äänestän vaaleissa varmaan Paavo Pesusientä, Meredith sanoo.

Trumpista odotetaan puolueen virallista presidenttiehdokasta torstaina, puoluekokouksen viimeisenä päivänä.

Poikkeuksellisen kattavista turvatoimista huolimatta paikallinen poliisijärjestö on ehdottanut, että aseenkanto-lakiin tehtäisiin kokouksen ajaksi poikkeus. Myös FBI ja muut viranomaiset ovat aiemmin kertoneet valmistautuvansa väkivaltaisuuksiin kokouksen aikana. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme