Mainos
Mainos

Republikaanien kongressiedustaja epäillyistä ääri-islamisteista: Tappakaa kaikki

Yhdysvaltain kongressin republikaaniedustaja kannustaa käyttämään voimakeinoja ääriajattelijoita vastaan. Lontoon-iskun jälkeen edustaja kirjoitti, että kaikki "epäillyt radikalisoituneet islamistit" tulisi etsiä ja surmata.

-Etsikää heidät, tunnistakaa heidät ja tappakaa heidät. Tappakaa heidät kaikki. Se on kaikkien parhaaksi ja oikein, Clay Higgins kirjoitti sunnuntaina Facebook-sivulleen.

Higgins on ensimmäistä kauttaan kongressissa. Hän on aiemmin työskennellyt poliisina.

Poliittinen noviisi Higgins voitti Louisianan osavaltiossa, jossa Donald Trump keräsi presidentinvaaleissa huomattavasti enemmän ääniä kuin Hillary Clinton.

Kovapuheisia videoita tehtaillut Higgins keräsi mainetta Louisianan pahamaineisena poliisina. Eräässä videossa Higgins pitelee kivääriä ja kutsuu jengien jäseniä muun muassa eläimiksi. Videolla Higgins kertoo, että hän ja muut poliisit tulisivat etsimään jengien jäsenet.

Higgins irtisanoutui poliisin tehtävistä vuoden 2016 alussa videoidensa synnyttämien paineiden vuoksi.

Yhdysvaltalainen ihmisoikeusjärjestö The American Civil Liberties Unionin Louisianan jaosto tuomitsi Higginsin Facebook-kirjoituksen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme