Mainos
Mainos

Robin Hoodit varastelevat Kreikassa

Kreikassa on syntynyt laaja varkaudet ja köyhien auttamisen toisiinsa liittävä ilmiö.

Ruokamarkettien Robin Hoodeiksi kutsutut anarkistit anastavat suurista kaupoista elintarvikkeita ja jakavat tuotteita ohikulkijoille.

Uusin ruokavarkaus ja jako -isku tehtiin Ateenassa eilen. Viime keväästä alkaen anarkistit ovat ryöstelleet Kreikan suurimmissa kaupungeissa Ateenassa ja Thessalonikissa kuivamuonaa ja maitoa. Saalis on jaettu ilmaiseksi kaduilla tai lähitoreilla asioiville ihmisille. Ruuan ilmaista jakelua voi käydä myös katsomassa Robin Hoodien verkkosivuilla.

Hintojen nousua vastustavat anarkistit jakavat rosvoillessaan usein myös julistuksia, joissa kaikkia kreikkalaisia kehotetaan ryhtymään Robin Hoodeiksi elinkustannusten nousua vastaan.

Ateenan keskustassa eilen nähdyn tuoreimman ruokamarket-iskun jälkeen anarkistit ovat iskeneet yhteensä jo noin kymmenen kertaa ja niittäneet vastaantulijoilta raivoisat aplodit.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme