Mainos
Mainos

Robotti ensi kertaa catwalkilla Japanissa

Ensimmäinen vaatteita mallaava robotti on rantautunut japanilaiselle catwalkille! Robottikaunotar esiintyi catwalkilla Japanin Osakassa.

Esiintyessään HRP-4C eli tuttavallisemmin Miim oli pukeutunut kauniiseen hääpukuun, jonka on suunnitellut kuuluisa japanilainen suunnittelija Yumi Katsura.

Miim-robotti osaa harkitun kävelyn lisäksi myös puhua ja hän kertoikin yleisölleen, miten onnellinen on kantaessaan hääpukua ensimmäistä kertaa elämässään.

Miim-robotin pääsunnittelija professori Yokoi Kazuhito puolestaan kuvaili omia tuntemuksiaan Miimin ensiesiintymisen aikana. Kazuhito vertasi hermostuneisuuttaan oman tyttärensä häihin.

Robotti on olemukseltaan kuin malli, sillä Miim painaa vain 43 kiloa. Pituutta on hieman normaalimallia vähemmän - 158 senttiä.

Samassa näytöksessä esiintynyt malli Wagatsuma Mayuka nauroi toimittajille kulisseissa, että "jos robotit kykenevät tekemään työni, olen todella pahassa pulassa!"

(MTV3 - AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme