Mainos
Mainos

Robotti etsii loukkuun jääneitä kaivosmiehiä

Yli kolme viikkoa sitten loukkuun jääneiden etsinnät keskeytettiin, kun kolme pelastustyöntekijää kuoli yrittäessään päästä kaivosmiesten avuksi.

Elonmerkkejä yli kolme viikkoa sitten Utahissa kaivokseen loukkuun jääneistä kaivosmiehistä yritetään etsiä robottikameran avulla. Kamera on samanlainen, jota käytettiin WTC-tornien raunioissa eloonjääneiden etsintään, kertoo uutiskanava CNN verkkosivuillaan.

Kuusi kaivosmiestä jäi loukkuun kaivostunneliin Crandall Canyonin kaivoksessa lähellä Huntingtonia. Miesten pelastusyritykset lopetettiin sen jälkeen kun kolme pelastustyöntekijää sai surmansa yrittäessään päästä kaivosmiesten avuksi.

Kaivokseen on porattu useita reikiä, mutta elonmerkkejä kaivosmiehistä ei ole havaittu. Testien mukaan kaivostunneleissa on myös aivan liian vähän ilmaa, jotta siellä voisi kukaan säilyä hengissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme