Mainos
Mainos

Rollaattorilla liikkuva 86-vuotias joutui ryöstön kohteeksi: Tekijät kaatoivat maahan

86-vuotias rollaattorin kanssa liikkunut nainen joutui ryöstön kohteeksi Raumalla yhden aikaan päivällä.

Kaksi 50–60-vuotiasta naista lähestyi rollaattorilla liikkuvaa 86-vuotiasta läheisestä syreenipensaasta katkaistua kukkaa ojentaen. Kun he saapuivat uhrin luokse, toinen naisista kietoi uhrin toisen käden ympärille ranneketjun ja kaatoi tämän kädestä puristamalla selälleen maahan.

Hän kiristi ketjua uhrin ranteessa ja irrotti siinä olleen kultakellon. Tekijät jättivät ranneketun ja yhden sormuksen uhrille, ja poistuivat paikalta jättäen uhrin maahan.

Tekijöiden lähdettyä paikalle saapui ihmisiä, jotka auttoivat uhrin ylös ja veivät hänet sairaalan päivystykseen. Uhrille oli aiheutunut ranteen ja kyynärvarren alueelle verestäviä naarmuja sekä mustelmia.

Uhri kertoi tekijöiden olevan pyöreähköjä ja melko lyhyitä. Toisella naisella oli tummanharmaat hiukset, vanhemmalla naisella puolestaan pidemmät mustat hiukset sekä erityispiirteenä nenänpäässä oleva kookas arpi. Naisilla oli päällään tummat housut sekä ohut leninki-tyyppinen hame.

Tapaukseen liittyviä havaintoja ja tietoja pyydetään ilmoittamaan Rauman poliisin päivystysnumeroon 029 541 7780 tai sähköpostitse tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme