Mainos
Mainos

Rumsfeld: Osama ei ehkä pysty komentamaan verkostoaan

Yhdysvaltain puolustusministeri ei usko, että Osama bin Laden pystyy toimimaan riittävän tehokkaasti ollakseen al-Qaidan maailmanlaajuisten operaatioiden johtava komentaja.

Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld uskoo, että al-Qaida-verkoston johtaja Osama bin Laden ei ehkä enää pysty johtamaan taistelijaverkostoaan. Rumsfeldin mukaan on oireellista, että bin Ladenista ei ole kuulunut mitään lähes vuoteen.

- Minun on vaikea uskoa, että hän pystyy toimimaan riittävän tehokkaasti ollakseen al-Qaidan maailmanlaajuisten operaatioiden johtava komentaja, Rumsfeld sanoi vieraillessaan Pakistanissa.

Aiemmin tässä kuussa al-Qaidan kakkosmies Aiman al-Zawahri vakuutti videolla, että bin Laden on voimissaan ja tämän taistelu länttä vastaan on vasta aluillaan. Viimeinen viesti bin Ladenilta itseltään on lokakuulta 2004.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme