Mainos
Mainos

Ruotsalainen rikosguru Kim Wallin paloittelusurmasta: "Madsen kuristi Wallin – klassinen tapaus"

Ruotsalaisen rikoslegenda, kriminologian professori ja kirjailija Leif G.W. Persson sanoo, että Kim Wall kuristettiin kuoliaaksi tanskalaisen Peter Madsenin sukellusveneessä. Expressen-lehdelle Wallin mystistä kuolemaa arvioineen Perssonin mukaan kaikki tapahtui muutamassa minuutissa.

Kysymyksiä siitä, mitä Madsenin sukellusveneessä tapahtui, on yhä paljon enemmän kuin vastauksia.

Wall löytyi kuolleena ja paloiteltuna sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt jutuntekomatkalle Madsenin sukellusveneellä Kööpenhaminassa. Madsen on tunnustanut, että aluksella tapahtui onnettomuus ja hän niin sanotusti hautasi Wallin ruumiin mereen.

"Klassinen tapaus"

Perssonilla on teoria siitä, mitä tapahtui. Hän kertoo Expressenille teorian kuristamisesta.

– He ovat tehneet jotain ja Madsen on ehkä taputtanut häntä. Sen jälkeen Wall on alkanut kirkua ja Madsen on kuristanut hänet. Klassinen tapaus, Persson sanoo.

Persson muistuttaa, että yksityskäytössä olevilla sukellusveneillä tapahtuneet kuolemat ovat erittäin harvinaisia, kuten itse aluksetkin.

Perssonin mukaan aluksen tapahtumien jälkeen Madsen havaitsi, että hänellä on käsissään ongelma, joka täytyy hoitaa.

– Jotkut vain haluavat kertoa kaiken poliisille, jotkut eivät.

Kriminologi Persson uskoo, että Madsen on alkanut askel askeleelta tehdä täyttä tunnustusta. Perssonin mukaan putkassa on hankala istua, jos sitä ei ole ennen tehnyt. Erityisen vaikeaa se on, jos omallatunnolla on jotain todella painavaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme