Mainos
Mainos

Ruotsalaisen Akin kuolemasta lisätietoa: Vaimoa epäillään, antanut tapauksesta ristiriitaisia tietoja

Ruotsissa 42-vuotiasta naista epäillään miehensä Aki Paasilan kuolemasta.

Tapauksesta tuli entistäkin epäilyttävämpi kun selvisi, että nainen oli kertonut vanhemmilleen miehen kuolleen työpaikallaan työtapaturmassa. Viranomaisille hän kertoi miehen hukkuneen mökillä. Tapauksesta kertoo Expressen.

Naisella epäillään olleen keskeinen rooli Paasilan murhan lisäksi myös isänsä murhassa ja äitinsä murhanyrityksessä. Hänen myös epäillään suunnitelleen tekoa useiden useiden muiden henkilöiden kanssa. Hänen ulkomaalaistaustainen miesystävänsä on tunnustanut puukottaneensa nukkuvia vanhempia.

Tapauksen tutkinnassa merkittävää oli, että Paasilalla oli 2,5 miljoonan kruunun henkivakuutus, jonka epäilty nainen saisi. Epäilyn mukaan nainen olisi väärentänyt tämän allekirjoituksen vakuutuspapereihin.

Tiedot tietojen panttaamisesta vanhemmilleen sai selville vakuutusyhtiön tutkija haastattelussaan naisen kanssa. Myös poliisin mukaan nainen on kertonut erilaisia selityksiä tapahtuneesta eri henkilöille, liittyen muun muassa tapahtumapaikkaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme