Mainos
Mainos

Ruotsalaisen huippujohtajan siepattu poika vapautettiin

Ruotsalaisen huippujohtajan poika on eilen vapautunut nelipäiväisestä sieppauksesta. 23-vuotias Erik Westerberg vapautettiin eilen illalla arviolta 10-20 miljoonan euron lunnaita vastaan. Asiasta kertoo Expressen-lehti.

Siepatun isä on Lars Westerberg, Autoliv-yhtiön toimitusjohtaja ja konsernijohtaja, ja setä taas Per Westerberg, maltillisen kokoomuksen kansanedustaja ja valtiopäivien elinkeinovaliokunnan puheenjohtaja.

Expressenin mukaan useita henkilöitä on pidätetty sekä Tukholman seudulla että Luxemburgissa tapauksen yhteydessä.

Erik Westerberg siepattiin maanantaina, ja häntä pidettiin vangittuna ilmeisesti Tukholman liepeillä. Tiistaina hänen vanhempansa saivat puhelun, jossa vaadittiin lunnaita ja ilmoitettiin pojan kuolevan, jos asiasta ilmoitetaan poliisille.

Westerbergit kuitenkin ottivat yhteyttä poliisiin, joka jäljitti sieppaajien puhelut Luxemburgiin. Siellä tapahtui myös lunnaiden maksu, minkä jälkeen pidätykset on tehty.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme