Mainos
Mainos

Ruotsalaiskiekkofanit vannovat kostoa: Ensi vuonna poltan Suomen lipun torilla

Tuttivitsit ja muu suomalaisten kiekkomestaruuteen liittyvä naljailu on saanut paljon palstatilaa myös ruotsalaislehdissä.

Muun muassa Aftonbladet kertoo jutussaan, kuinka Suomessa irvailtiin ruotsalaisille kiekkokullan ratkettua.

– Älkää unohtako tutteja, ruotsalaiset, Aftonbladet otsikoi suomalaisten Ruotsi-herjoista kertovan juttunsa.

Aftonbladetin keskustelupalstalla moni tosin huomauttaa ruotsalaislehden kerjänneen verta nenästään. Ennen finaalia Aftonbladet nimittäin tarjosi tutteja Suomen Leijonille. Suomen iltapäivälehdet vastasivat finaalin jälkeen samalla mitalla.

– Niin makaa kuin petaa. Tämä jääkiekossa ja Aftonbladetissa (Ruotsin lehdistössä yleisesti) esiintyvä provokaatio on minusta mätä ilmiö.

Suomalaisten naljailu ja kultajuhlinta on kuitenkin herättänyt ruotsalaisfanien keskuudessa myös närää. Keskustelupalstoilla vannotaankin jo kostoa ensi vuoden MM-kisoissa.

– Antaa suomalaisten pitää nyt hauskaa, kestää ainakin kaksi vuotta ennen kuin he voittavat yhtään mitään enempää. Ensi vuonna, jos Ruotsi voittaa MM-kultaa, lähden Suomeen ja poltan Suomen lipun torilla, eräs keskustelija uhoaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme