Mainos
Mainos

Ruotsalaislehti: Poliisiylijohtaja Söderberg eroaa

Ruotsin poliisijohtajat ovat arvostelleet poliisin keskusjohtoa ja erityisesti poliisiylijohtaja Stefan Söderbergiä. Useat poliisijohtajat kirjoittivat Dagens Nyheter -lehdessä äskettäin, että Söderbergillä ei ole poliisien johtamiseen tarvittavaa pätevyyttä ja tietoa. Dagens Nyheter -lehti kertoo nettipainoksessaan Stefan Söderberg eroavan tehtävästään..

Kovan arvostelun kohteeksi joutunut Ruotsin poliisiylijohtaja Stefan Söderberg eroaa, kertoo ruotsalainen Dagens Nyheter -lehti nettipainoksessaan.

Ruotsin poliisijohtajat ovat arvostelleet poliisin keskusjohtoa ja erityisesti Söderbergiä. Useat poliisijohtajat kirjoittivat Dagens Nyheter -lehdessä äskettäin, että Söderbergillä ei ole poliisien johtamiseen tarvittavaa pätevyyttä ja tietoa.

Söderberg torjui tällaiset syytökset aiemmin torstaina. -Tiedän enemmän poliisin työstä kuin ihmiset uskovat, hän vakuutti.

Söderbergin on määrä tavata tänään oikeusministeri Beatrice Ask. Oikeusministeri perui Brysselin-matkansa tavatakseen Söderbergin.

Ruotsin oikeusministeriön tiedottaja ei halunnut torstai-iltana sen enempää vahvistaa kuin kiistääkään Dagens Nyheterin tietoa. -Oikeusministeri ei kommentoi ennen kuin hän on tavannut Söderbergin huomenna, sanoi tiedottaja Jeannette Mattson.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme