Mainos
Mainos

Ruotsalaismies kuoli lentokentällä sattuneessa erikoisessa onnettomuudessa

Nuori ruotsalaismies on kuollut erikoislaatuisessa auto-onnettomuudessa Yhdysvalloissa. Onnettomuus sattui torstaina Tracyn kaupungissa Kaliforniassa.

Ruotsalaismies oli ollut kyydissä autossa, joka oli kiihdytellyt pitkin Tracyn alueen lentokentän kiitorataa. Auto oli lopulta ajanut lentokenttäaidan läpi ja syöksynyt lähistöllä sijaitsevaan Delta Mendotan kanaaliin.

Kolme auton kyydissä olleista onnistuttiin pelastamaan kanaalista. Auton kuljettajan mukaan ruotsalaisnuorukainen oli kuitenkin jäänyt kiikkiin takapenkille.

Miehen ruumista etsittiin eilen kanaalista, mutta tuloksetta. Auto saatiin hilattua ylös vedestä aamuyöllä hieman puoli kahden jälkeen, mutta miehen ruumis ei ollut autossa.

Palopäällikkö Dave Bramellin mukaan ruotsalaismies on tuskin selvinnyt hengissä vilkkaasti virtaavassa kanaalissa.

–Se kulkee kohti etelää ja vesi liikkuu nopeasti. Kun veteen kerran joutuu, sieltä on hyvin vaikea löytää pois, Bramell toteaa paikallislehti Tracy Pressin haastattelussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme