Mainos
Mainos

Ruotsalaispoliitikkoa puukotettu - haavoittui vakavasti

Ruotsalaista kunnallispoliitikkoa on puukotettu Umeåssa. 65-vuotias Bernt Andersson (sd.) haavoittui hyökkäyksessä vakavasti ja on hänet on leikattu Norrlannin sairaalassa, kertoo ruotsalaislehti Dagens Nyheter verkkosivuillaan.

Hyökkäys tapahtui noin kello kahdeksalta aamulla, kun Andersson oli hakemassa lehteä talonsa postilaatikolta. Tuntematon mies hyökkäsi Anderssonin kimppuun talon portailla, puukotti häntä vatsaan ja katosi sen jälkeen paikalta. Vakavasti haavoittuneen Anderssonin onnistui kävellä kireässä pakkasessa naapuriin, joka kutsui ambulanssin.

Poliisi on kuullut sekä alueen asukkaita että Anderssonin kollegoita saadakseen selville, voiko tapauksen taustalla poliittisia tekijöitä.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.

Maan turvallisuuspoliisi Säpö avustaa Länsipohjan poliisia tapauksen selvittelyssä. Tietotoimisto TT:n mukaan poliisi etsii 18-20-vuotiasta miestä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme