Mainos
Mainos

Ruotsalaispoliitikon outo vertaus: Stubb kuin vammaisen siskoni kiusaajat

Ruotsalainen europarlamentaarikko Marita Ulvskog vertaa Alexander Stubbia hänen vammaisen sisarensa kiusaajiin.

Ulvskog on julkaissut Twitter-tilillään viestin, jossa hän esittää kriikkiä valtiovarainministeri Alexander Stubbia (kok.) kohtaan erikoisella tavalla. 

Ulvskog on Ruotsin sosialidemokraattisen puolueen edustaja ja Euroopan parlamentin sosialistien ja demokraattien ryhmän jäsen.

Aamupäivällä julkaistussa viestissä hän toteaa näin.

– Hei, ne olivat Alexander Stubbin kaltaiset pojat, jotka kiusasivat vammaista sisartani koulunpihalla. Eurokriisi paljastaa politiikan ja poliitikot.

Twiitti on lähetettu hästägillä #europol, jota on käytetty tiheästi euromaiden pääjohtajien Kreikka-kokousten yhteydessä.

Aftonbladet on uutisoinut Ulvskogin twiitistä. Lehti nostaa esille sen, että Stubb ilmoitti viime viikolla, ettei Suomi ole halukas antamaan hätälainaa Kreikalle. Twiitillään Ulvskog on todennäköisesti kritisoinut Stubbin lausuntoja.

Lehti on yrittänyt tavoittaa Ulvskogsia kommentoimaan asiaa, mutta hänen avustajansa kertoo, ettei tämä aio täsmentää asiaa.

– Hän sanoi, ettei hän aio kommentoida asiaa sen enempää, mutta sanoo, että hän sanoi, mitä halusi, avustaja Lars Hagberg sanoo lehdelle.

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin esikunnasta kerrotaan, että Stubb ei aio kommentoida ruotsalaispoliitikon heittoa millään tavalla.

Lisätty: Stubbin esikunnan "emme kommentoi millään tavalla" -kommentti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme