Mainos
Mainos

Ruotsi perui matkustusvaroitukset Egyptin lomakohteisiin

Ruotsi ei enää varoita kansalaisiaan matkustamasta Egyptin Punaisenmeren rantakohteisiin. Ruotsin ulkoministeriö muutti eilen Egyptiä koskevia matkustusohjeitaan.

Ulkoministeriön edustajan mukaan tilanne on rauhoittunut pysyvästi Punaisenmeren rantakohteissa. Ministeriö ei kuitenkaan suosittele muita kuin välttämättömiä matkoja muualle maahan.

Ruotsalaiset matkanjärjestäjät eivät kuitenkaan suunnittele pakettimatkojen aloittamista pikaisesti. Matkatoimisto Apollo kertoi Dagens Nyheterin verkkolehdelle, että kaikki matkat Egyptiin on peruttu maaliskuun loppuun asti.

Myös Suomi uusinut matkustustiedotettaan

Myös Suomen ulkoministeriö uusi eilen Egyptiä koskevaa matkustustiedotettaan. Ministeriön mukaan Egyptissä ei ole enää laajamittaista väkivallan uhkaa. Ministeriö kehottaa kuitenkin yhä välttämään tarpeetonta matkustamista maahan, koska rauhoittunut tilanne voi muuttua nopeastikin.

(MTV3 - TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme