Mainos
Mainos

Ruotsin Ikeassa puukotettu kolmea asiakasta – kaksi kuollut

Keski-Ruotsissa Västeråsin Ikeassa on puukotettu kolmea ihmistä, joista kaksi on kuollut, kertoo VLT-lehti verkkosivuillaan. Sivun mukaan tieto peräisin poliisilähteeltä.

Aftonbladetin mukaan uhrit olisivat saaneet vakavia vammoja. Paikalla on Aftonbladetin mukaan useita ambulansseja ja poliiseja. Expressenin mukaan poliisit ovat tulleet alueelle jopa poliisien siviliiautoilla.

Expressenin mukaan tavaratalon johtaja Mattias Johansson on kertonut sanomalehti VLT:lle, että kolmea asiakasta olisi puukotettu ja he ovat loukkaantuneet vakavasti.

– Kolmea tavallisen oloista asiakasta kohti on hyökätty, Johansson kertoi VLT:lle.

- Voin vahvistaa, että meillä on ollut vakava vaaratilanne, jossa kaksi ihmistä, tai useampia ihmisiä on loukkaantunut, sanoo myös Ruotsin Ikean tiedottaja Anna Pilkrona Godden Expressenille.

Paikalla ollut silminnäkijä kertoo käynnissä olevan ison operaation.

- Ambulanssihenkilökunta on hoitanut uhreja. Tavaratalo on tyhjennetty ja kiinni, silminnäkijä kertoo VLT:lle.

– Olen nähnyt paljon ambulansseja, niitä on ollut ainakin viisi. Ja kaksi tai kolme siviilipoliisiautoja. Osa ambulansseista on jo lähtenyt paikalta. Parkkipaikalla on vielä monia ihmisiä, silminnäkijä jatkaa.

Poliisi ei ole vielä antanut tarkempia tietoja

Poliisin tiedottaja Victoria Holmgren on ainoastaan kertonut, että poliisilla on toimintaa alueella. Uhrien tilasta hän ei ole osannut kertoa mitään, kertoo Expressen.

Myöskään mahdollisesta hyökkääjästä Holmgren ei ole kertonut. VLT-lehden mukaan yksi ihminen on pidätetty tapauksen johdosta.

Poliisi ohjaa ihmisiä pois tavaratalon alueelta.

Juttua päivitetty klo 15.40 tiedoilla puukotuksen kuolunuhreista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme