Mainos
Mainos

Ruotsin jääkiekkoilijoiden juhlat peruttu

.Ruotsalaiskiekkoilijoiden aikatauluongelmat ovat vesittäneet suunnitelmat Tukholmassa järjestettäviksi aiotuista jääkiekkojuhlista. Kiekkojoukkue ei pääse Torinosta ajoissa kotiin.

Ruotsin jääkiekkomaajoukkueen kunniaksi suunnitellut juhlat on peruttu. Joukkueen oli määrä lentää olympialaisten loppuottelun jälkeen Torinosta Tukholmaan, mutta talvikisojen päättäjäisten aikana voimassa oleva lentokielto estää suunnitelman toteutumisen.

Ruotsalaiset olisivat voineet ajaa bussilla Milanoon ja lentää sieltä Tukholmaan, mutta silloin juhlat olisivat alkaneet vasta kolmelta yöllä. Huomenna juhlia ei voi enää järjestää, koska NHL-pelaajien pitää palata Pohjois-Amerikkaan.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan maajoukkue olisi ollut Tukholmassa noin kello yhdentoista maissa illalla

- Olemme pohtineet erilaisia vaihtoehtoja, mutta järkevää ratkaisua ei ole löytynyt, sanoo Ruotsin jääkiekkoliiton pääsihteeri Michael Englund.

Suomen jääkiekkomaajoukkue lentää yöllä Helsinkiin loppuottelun tuloksesta riippumatta. Milanosta lähtevän lennon on arvioitu laskeutuvan Helsinki-Vantaan lentokentälle noin kello 0.30.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme