Mainos
Mainos

Ruotsin katoamismysteeri ratkeamassa – kidnapattu löytyi murhattuna?

Ruotsissa on tehty ruumislöytö Sundsvallin läheltä tänään ja nyt epäillään, että ruumis olisi 23-vuotiaan miehen, joka katosi ilmeisesti kidnappauksen takia 4. huhtikuuta Gävlessä, kertoo Aftonbladet.

Poliisi on ollut vaitonainen ruumislöydöstä, mutta vahvistaa Aftonbladetille, että vainaja on suurin piirtein samanlainen kuin kadonnut 23-vuotias mies. Vainajan henkilöllisyyttä ei ole vielä vahvistettu.

Poliisi kertoi 23-vuotiaan sieppauksesta viime viikolla, vaikka itse katoaminen on tapahtunut jo huhtikuun alussa. Silminnäkijät olivat nähneet, kuinka 23-vuotias mies oli raahattu väkisin autoon Gävlen keskustassa. Miehestä ei ole havaintoja sen jälkeen. Poliisi on ollut niukka tiedotuslinjassaan. Kateissa oleva mies asuu keskiruotsalaisessa kaupungissa, mutta ei ole Ruotsin kansalainen.

Kidnappaukseen käytetty auto löytyi poltettuna?

Poliisi on tehnyt myös pidätyksiä ihmisryöstön tutkinnassa. Nyt tutkintalinjassa on Aftonbladetin mukaan mahdollinen murhatutkimus.

Poliisi on ruotsalaislehden mukaan ottanut aikaisemmin kiinni ainakin seitsemän ihmistä tapaukseen liittyen. Kaksi kiinniotoista tehtiin, kun kaksi epäilyä yritti lähteä maasta. Neljä pidätetyistä on pidätetty epäiltynä kidnappauksesta ja kaksi avunannosta ihmisryöstöön.

Auto, johon silminnäkijöiden mukaan 23-vuotias raahattiin löydettiin myöhemmin hylättynä ja poltettuna Sundsvallin pohjoispuolella. Yksi pidätetyistä on auton omistaja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme