Mainos
Mainos

Ruotsin kruununprinsessa perui USA:n matkansa sodan takia

Ruotsin kruununprinsessa Victoria on perunut perjantaiksi suunnitellun matkansa Yhdysvaltoihin Irakin sodan takia. Prinsessa ilmoitti asiasta hovin tiedottajalle Elisabeth Tarras-Wahlbergille eilisiltana. Ruotsin hallitus on arvostellut voimakkaasti Irakin sotaa.

Prinsessan päätös ei kuitenkaan ole kannanotto sotaa vastaan vaan perheen kesken tehty ratkaisu, kertoo hovin tiedottaja Tarras-Wahlberg Expressen-iltapäivälehden mukaan.

- Kruununprinsessa ja hänen perheensä kokevat, että hänen on syytä olla kotona nykyisessä maailmantilanteessa, Tarras-Wahlberg sanoi Expressenille.

Victorian oli tarkoitus luovuttaa perjantaina New Yorkissa parhaan ruotsalaisyrityksen palkinto ruotsalaisen kauppakamarin illallisella. Sieltä hän olisi matkustanut muun muassa Washingtoniin osallistuakseen konfliktintutkimusta käsitteleviin seminaareihin.

Prinsessan on tarkoitus matkustaa seuraavan kerran huhtikuun lopussa. Tuolloin kohteena on Pietari.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme