Mainos
Mainos

Ruotsin lapsimurhista epäilty nainen julistettiin vangituksi

Kahden ruotsalaislapsen murhasta epäilty saksalaisnainen on julistettu vangituksi. Nainen tuotiin Hampurista Ruotsiin viime viikolla. Poliisi pääsee nyt kuulustelemaan naista.

Naisen epäilleen tappaneen yksi- ja kolmivuotiaat lapset sekä haavoittaneen vakavasti näiden äitiä Arbogassa, noin 140 kilometriä Tukholmasta länteen, maaliskuun puolivälissä.

Västeråsin poliisi pääsi kuulemaan lasten äitiä vasta viikkoja sen jälkeen, kun verityö oli tapahtunut, koska naisen vammat olivat niin vakavia. Poliisin mukaan äidiltä saadut tiedot ovat olennaisesti selvittäneet tapahtumien kulkua.

Syyttäjä totesi vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen olevansa tyytyväinen päätökseen. Sen sijaan saksalaisnaisen asianajaja piti näyttöä riittämättömänä ja kertoi aikovansa valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin suljetuin ovin. Lehtitietojen mukaan saksalaisnaisella olisi aikaisemmin ollut suhde ruotsalaisnaisen nykyiseen miesystävään, ja surmien motiivina olisi ollut mustasukkaisuus.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme