Mainos
Mainos

Ruotsin paloittelumurhasta epäiltyjä kuulusteltiin

Ruotsin poliisi jatkoi tänään nuoren miehen paloittelumurhasta epäiltyjen kahden miehen kuulusteluja Halmstadissa Ruotsin länsirannikolla. Toista miestä epäillään itse murhasta ja toista avunannosta murhaan.

Poliisilla ei ole toistaiseksi mitään tietoa veriteon motiiveista eikä liioin surmapaikasta. Poliisi ei myöskään sulje pois mahdollisuutta, että useampia henkilöitä olisi ollut osallisina ruotsalaisia järkyttäneeseen murhaan.

Halmstadin poliisitutkintojen johtaja Lars Hamrén toivoo, että oikeuslääketieteellinen tutkimus tuo valaistusta asiaan ensi viikolla. Tuolloin voi myös selvitä, murhattiinko 22-vuotias nuori mies asunnossa, josta on löydetty osia hänen ruumiistaan.

Iltapäivälehtien mukaan poliisi sai vihjeen naapurilta, joka hälytti paikalle poliisit havaittuaan asuinrakennuksen rappukäytävässä verijälkiä.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme