Mainos
Mainos

Ruotsin poliisi ei vahvista toista kiinniottoa – Aftonbladet: Kaupungilla useita ratsioita

Ruotsin poliisi ei toistaiseksi vahvista mediatietoja toisesta kiinniotosta eiliseen Tukholman terrori-iskuun liittyen.

– Olemme pidättäneet yhden henkilön Tukholman alueella. Sen lisäksi olemme työskennelleet läpi yön, mutta sitä emme kommentoi tarkemmin, sanoo poliisin edustaja Towe Hägg.

Iltapäivälehti Aftonbladetin mukaan poliisi on ratsannut useita osoitteita ja ottanut kiinni yhden ihmisen.

Poliisi vaitonainen

– Olemme panostaneet useisiin kohteisiin erilaisin toimin, mutta tällä hetkellä emme voi kertoa niistä tarkemmin, Hägg pyörittelee.

Iskun tapahtumapaikka, Drottninggatanilla, on edelleen eristetty. Tukholman keskustassa on myös koko yön ollut erittäin runsaasti poliiseja.

– Meidän partiomme yrittävät olla niin tehokkaita kuin mahdollista. Yritämme ottaa kiinni ihmisiä, joilta meillä on kysyttävää. Tätä olemme tehneet koko yön, Hägg jatkaa.

Mediatietojen mukaan eilisestä iskusta on pidätetty 39-vuotias Uzbekistanin kansalainen, joka työskentelee rakennusalalla. Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan miehellä on Facebook-tilinsä perusteella Isis-sympatioita.

Aftonbladet kertoi aiemmin lähteisiinsä vedoten, että poliisi epäilee miehen ajaneen Tukholman iskussa käytettyä kuorma-autoa.

Iskussa kuoli neljä ihmistä ja haavoittui 15. Haavoittuneista kuusi on jo päässyt kotiin sairaalasta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme