Mainos
Mainos

Ruotsin prinsessa Madeleine purki kihlauksensa

Ruotsin prinsessa Madeleine ja Jonas Bergström ovat purkaneet kihlauksensa. Ruotsin hovin verkkosivuilla julkistetun uutisen mukaan päätös oli parin yhteinen.

Hovin tiedotteen mukaan eronnut kaksikko toivoo tiedotusvälineiltä hienotunteisuutta asian johdosta. Hovi kertoo heidän tarvitsevan lepoa ja rauhaa vaikeassa tilanteessa, eikä median herkeämätön valvonta helpota tilannetta. Hovi kertoo myös, ettei asiasta tiedoteta enempää.

Kriisi oli tiedossa

Viime syksynä kihlautuneen parin suhteen on jo aiemmin tiedetty ajautuneen kriisiin. Loppuvuodesta naimisiin aikonut pari lykkäsi häitään kuun puolivälissä ja heidän on kerrottu viettäneen viime aikoina vain vähän aikaa yhteisessä kodissaan.

Varsinainen pommi tuli alkuviikosta, kun norjalainen Se og hør -lehti uutisoi Jonaksen pettäneen Madeleinea vuosi sitten pääsiäisenä Åressa.

Ruotsissa nähdään tänä vuonna vain yhdet kuninkaalliset häät, kun kruununprinsessa Victoria ja yrittäjä Daniel Westling viettävät häitään Tukholmassa 19. kesäkuuta.

(MTV3)

Katso Kari Lumikeron raportti

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme