Mainos
Mainos

Ruotsin puukkosurman silminnäkijä: "Mies jahtasi perhettä suuri veitsi kädessä"

9-vuotiaan tytön surma kuohuttaa Ruotsissa. Silminnäkijän mukaan äiti huusi apua samaan aikaan, kun mies vielä jatkoi pahoinpitelyään.

Bålstan asuinalueella Tukholmasta luoteeseen koettiin eilen illalla murhenäytelmä, kun 9-vuotias tyttö kuoli puukoniskuihin.

Lähipiiriin kuulunut noin 40-vuotias mies on pidätettynä murhasta, murhan yrityksestä sekä pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä, kertoo poliisin tiedottaja.

Silminnäkijä kertoo ruotsalaiselle Expressen-lehdelle tapahtumien kulusta:

– Mies jahtasi perheen vanhinta tytärtä ja hänen poikaystäväänsä. Tytön paita oli aivan veressä. Luulin, että tyttöä oli puukotettu, mutta myöhemmin tajusin, että veri kuului nuorimmalle tyttärelle tai äidille, silminnäkijä kuvailee.

"Se oli kaaos"

9-vuotiasta tajutonta tyttöä alettiin elvyttää jo ennen kuin puukottaja oli poistunut alueelta. Silminnäkijän mukaan myös talon edustalla ollut perheen äiti oli saanut puukosta kylkeensä ja selkäänsä. Hän huusi apua.

Silminnäkijän mukaan tytölle yritettiin myös saada apua naapurustosta, mutta virka-aikaan vain harvat olivat kotona.

– Verta oli kaikkialla. Se oli kaaos, silminnäkijä kertoo. 

"Hän oli niin mukava ja ystävällinen" 

Puukottaja ei tehnyt vastarintaa poliisin saapuessa paikalle. Perheen naapurin mukaan tapaus on kummallinen, sillä sekä perhe että epäilty puukottaja vaikuttivat tavallisilta.

– Perhe on ihan tavallinen. He ovat melko rikkaita, sillä mies on yksityisyrittäjä. He ovat myös erittäin sosiaalisia, naapuri kuvailee.

Samainen naapuri oli aikaisemmin myös kuvannut, että myös puukotuksesta epäilty oli erittäin mukava, ystävällinen ja sosiaalinen.

Epäilty oli aiemmin torstai-päivänä hakenut psykiatrista apua Uppsalassa. 

Lue alkuperäinen Expressenin juttu täältä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme