Mainos
Mainos

Ruotsin Trelleborgissa laukaustenvaihtoa – neljä miestä sairaalaan, yksi otettu kiinni

Ruotsissa Trelleborgissa useita ihmisiä on saanut vammoja epäillyssä ampumavälikohtauksessa. Neljä nuorta miestä on viety sairaalaan. Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n mukaan kaksi sairaalaan viedyistä olisi saanut vakavia vammoja.

Kahdella heistä on ampumahaavoja ja yksi oli saanut vammoja teräaseesta. Sairaalan mukaan vammat ovat vakavia mutta eivät hengenvaarallisia.

– Kaikki (sairaalaan viedyistä) eivät saaneet ampumahaavoja. Kahdella on ampumahaavoja ja kahden muun vammojen tyypistä emme ole varmoja. Heidät on joka tapauksessa viety ambulanssilla hoitoon, sanoo poliisin tiedottaja Fredrik Bratt.

Ketään ei toistaiseksi pidätetty

Poliisi alkoi saada ilmoituksia mahdollisista laukauksista Trelleborgin keskustan alueella eilen noin puoli yhdentoista aikaan illalla paikallista aikaa. Muutamia ihmisiä on viety poliisin kuulusteltavaksi ja yksi ihminen on otettu kiinni tapaukseen liittyen. Häntä epäillään murhan tai tapon yrityksestä. Osa tapaukseen osallisista oli virkavallan entuudestaan tuntemia.

 Tapahtumat laukaisivat suuren poliisioperaation alueella. Poliisi on eristänyt alueen ja SVT:n mukaan poliisi on tehnyt ratsian tapahtumapaikan lähellä olevaan rakennukseen. Poliisi ei kuitenkaan ole vahvistanut asiaa. SVT:n tietojen mukaan poliisi myös tarkastaa Trelleborgista Malmöön suuntaavia autoja.

– Tutkinta on käynnissä. Etsimme yhtä tai useampaa tekijää, Bratt sanoo SVT:n mukaan.

Brattin mukaan poliisi on muun muassa alkanut jututtaa silminnäkijöitä.

Trelleborg sijaitsee Skånen läänissä etelärannikolla. 

Juttua päivitetty 13.10.2017 kello 9.15: Yksi pidätetty. Kahden vammat ampumahaavoja, yhdellä vammoja teräaseesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme