Mainos
Mainos

Ruotsin tulevan monarkin nimeä spekuloidaan jo nyt

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin perheenlisäyksestä tiedotettiin tänään. Kruununprinsessaparin esikoisen on määrä syntyä maaliskuussa 2012.

Jo nyt ruotsalaislehdissä on arvuuteltu tulevan kuninkaallisen nimeä.

Ruotsalaislehti Aftonbladet ounastelee lapselle kolmea todennäköisintä nimivaihtoehtoa vedonlyöntifirmojen kertoimien perusteella. Jos Victorialle ja Danielille syntyy poika, arvellaan hänet kastettavan Gustaviksi tai Oscariksi. Jos esikoinen on tyttö, nimi voi olla Desireé.

Aftonbladetin haastattelema Unibetin markkinointipäällikkö Jonas Nilsson veikkaa parin saavan tytön. Hän nostaa esille myös nimet Kristina ja Margareta.

Yliopistonlehtori, kirjailija ja yksi Ruotsin hovin parhaista tuntijoista Fabian Persson liputtaa klassisen kuninkaallisen nimen puolesta. Myös hän veikkaa Gustavia, Oscaria ja lisäksi Carlia. Tyttöjen nimistä Persson nostaa esille Sophian, Lovisan ja Lilianin.

(MTV3 – Aftonbladet – Expressen)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme