Mainos
Mainos

Ruotsin vankilapaoilla mahdollisesti yhteys

Hallin vankilasta viime viikolla karanneen nelikon ja Norrtäljestä tämän viikon keskiviikkona paenneen kolmikon uskotaan olleen yhteydessä toisiinsa ennen pakemenista.

Ruotsissa noin viikon sisään tapahtuneilla kahdella vankilapaolla saattaa olla yhteys, uskovat ruotsalaisviranomaiset. Hallin vankilan vankeinhoidon tarkastaja Tomas Berger arvelee, että Hallista karannut nelikko ja Norrtäljestä livahtanut kolmikko olivat yhteydessä toisiinsa ennen pakoaan.

Erityisen kiinnostuneita tutkijat ovat Tukholman eteläosassa toimivasta Fucked for Life -rikollisjengistä, jonka jäseniä muun muassa yksi Hallin karkureista oli. Jengin arvellaan olleen osallisena sekä Hallin että Norrtäljen pakoihin ja suunnittelevan laajaa pakoaaltoa vankiloissa ympäri maata.

Norrtäljessä poliisi on jatkanut tänään kolmen vielä vapaalla jalalla olevan vangin etsintöjä. Hallstavikin lähistöllä tehtiin yksi kotietsintä, kun poliisi oli saanut vihjeen, jonka mukaan karkurit majailisivat eräällä mökillä. Vihje osoittautui kuitenkin perättömäksi.

Poliisi on edelleen varsin varma siitä, että kolmikko piileskelee Norrtäljen seudulla, eikä ole lähtenyt esimerkiksi ulkomaita kohti. Mutta karkureilla on yhteyksiä muihin pohjoismaihin, minkä vuoksi Ruotsin poliisi on ottanut yhteyttä muun muassa Suomen viranomaisiin.

Miehistä on myös annettu kansainvälinen etsintäkuulutus.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme