Mainos
Mainos

Ruotsissa murhatun 17-vuotiaan Lisan kuolinsyy selvisi – moni muu kysymys yhä mysteeri

Tänään illalla TV4-kanavalla esitettävä ohjelma paljastaa lisätietoa Ruotsia kuohuttaneen 17-vuotiaan Lisa Holmin murhamysteeristä, kertoo Aftonbladet

Holm katosi kesäkuun seitsemäntenä päivänä ja viisi päivää myöhemmin hänen ruumiinsa löydettiin suuretsintöjen jälkeen maatilalta melko läheltä naisen työpaikkaa. 

Tähänkään päivään mennessä poliisi ei ole pystynyt varmuudella todistamaan, kuka nuoren naisen surman takana on. Teosta on epäilty kahta liettualaisveljestä, joista vanhempaa poliisi on pitänyt pääepäiltynä.  

Ainoa konkreettinen todiste miehen syyllisyydestä on ollut se, että hänen vertaan löytyi Holmin tapahtumapaikalta löytyneistä tavaroista. Tämä ei kuitenkaan poliisin mukaan riitä ratkaisevaksi todisteeksi miestä vastaan, eikä se linkitä häntä suoraan itse tekoon. 

Poliisi hyvin vaitonainen

Poliisi on tiedottanut erittäin niukasti mysteerimurhan tutkinnan etenemisestä, mutta illalla esitettävä ohjelma Brottsplats Sverige paljastaa hieman lisätietoa.

Uusi tieto on se, että Holm kuolinsyy on tukehtuminen, eikä hänen ruumistaan löytynyt merkkejä siitä, että naista olisi käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Holmin ruumis siirrettiin nopeasti hänen kuolemansa jälkeen eri paikkaan kuin missä murha tapahtui. 

TV4 kertoo, että tapauksen oikeudenkäynti alkaa todennäköisesti lokakuun 7. päivä 35-vuotiasta liettualaismiestä vastaan.

Hänen 31-vuotias pikkuveljensä ja tämän vaimo olivat myös pidätettyinä aikaisemmin murhatutkinnan aikana, mutta heitä vastaan ei todennäköisesti nosteta syytteitä. Kaikki kiistävät syytteet tiukasti.

Molemmat miehet korjasivat ladon kattoa vastapäätä kahvilaa, jossa Lisa oli töissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme