Mainos
Mainos

Ruotsissa pariskunta selvitti meteliä kellarissa - kaksi kuoli

Ruotsissa on tapahtunut viime yönä kaksoismurha, jonka uhrit ovat 57-vuotias nainen ja 15-vuotias poika. Murhat tapahtuivat Linköpingistä pohjoiseen sijaitsevassa Ljungsbrossa.

Poliisi on pidättänyt teoista epäiltynä 34-vuotiaan miehen. Mies kiistää teot.

Dagens Nyheter -lehden mukaan kohtalokkaat tapahtumat saivat alkunsa aamuyöllä kahden aikaan. Tapettu nainen oli avomiehensä kanssa mennyt tutkimaan kellarista kuulunutta meteliä ja törmännyt tuntemattomaan mieheen ja kahteen poikaan. Käsirysyn jälkeen tuntematon mies ja toinen pojista olivat paenneet paikalta ja nainen oli soittanut paikalle poliisin.

Pariskunta lähti seuraamaan miestä ja poikaa ja tappelu alkoi uudestaan. DN:n mukaan vaikuttaa siltä, että poliisin pidättämä mies on tässä yhteydessä tappanut sekä naisen että pojan. Lisäksi naisen avomies on loukkaantunut lievästi.

Paikalle hälytetty poliisipartio sai murhista epäillyn miehen noin 20 minuuttia myöhemmin kiinni vain parisataa metriä tapahtumapaikalta. Epäilty on poliisille tuttu entuudestaan.

– Moni asia viittaa siihen, että tämä henkilö voi psyykkisesti huonosti, arvioi tutkinnanjohtaja Jan Staaf poliisin tiedotustilaisuudessa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, kuinka nainen ja poika on surmattu, tai siitä, mikä teon motiivi on, mutta poliisin mukaan on kyse murhista. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme